Screenkaihtimet Pystylamellit Mittatilaustyönä valmistetut kaihtimet Markiisit seinään tai kattoon Markiisit seinään tai kattoon
This is an example of a HTML caption with a link.

AMOFLEX -runkorakenne

Amoflex-markiisirungon avulla terassille tai pihamaalle luodaan suojainen saareke. Amoflexin ansiosta markiisia ei tarvitse kiinnittää seinään, vaan aurinkosuoja voidaan sijoittaa avaralle paikalle ja kauas rakennuksista, kuten puutarhaan, kylpytynnyrin päälle tai katuterassille.

Auringolta ja sateelta suojattu ala on jopa 35 neliömetriä. Markiisirunkoja voi sijoittaa vierekkäin tai peräkkäin miten monta tahansa. Amoflex-markiisirungot valmistetaan käsityönä Tampereella.

Markiisikankaat

Käytämme Swelan laadukkaita teknisiä tekstiilejä, jotka on helppo pitää puhtaana. Erilaisia kuoseja ja värejä löytyy runsaasti moneen tarpeeseen.

Swelan Sunsilk- tai Sunvas-kankaat ovat kuituvärjättyjä polyesterikankaita. Polyesterin ansiosta markiisikangas on jopa 30 % ohuempi kuin perinteisesti markiiseissa käytetty akryyli. Polyesteri kestää kulutusta pidempään, pysyy sileänä ja säilyttää joustavuutensa. Nano Clean -käsittelyn ansiosta kangas hylkii likaa ja ilman epäpuhtauksia, kuten nokea, siitepölyä ja tuhkaa.

Markiisien huolto

Markiisien mekanismit ovat käytännössä huoltovapaita. Markiisien kankaissa on erityinen Swela nano clean käsittely, minkä ansiosta kankaat pysyvät puhtaina paremmin kuin perinteiset markiisikankaat. Mitä paremmin laatukangasta hoitaa, sitä pidempään se kestää!

Tamar -markiisi kankaiden hoito-ohje

Terassimarkiisit

Markiisi mahdollistaa terassin käytön joka säällä sekä suojaa polttavalta auringonpaisteelta. Useita markiiseja voidaan myös kytkeä rinnakkain. Tuotevalikoimaamme kuuluvat Tamarin markiisit. Alta voit tutustua useampaan Tamarin esitteeseen:

- Tamar -terassimarkiisi asennusohje
- Tamar -markiisi esite
- Tamar -terassimarkiisi esite
- Havainnekuva Amoflex
- Markiisikankaiden värimallisto
- Somfy-moottorit ja -ohjauslaitteet

Ikkunamarkiisit

Ikkunamarkiiseilla voi vaikuttaa huoneen sisälämpötilaan sekä se myös suojelee sisustuksen tekstiilejä haalistumiselta. Tuotevalikoimaamme kuuluvat Tamarin markiisit. Alta voit tutustua useampaan Tamarin esitteeseen:

- Omega-ikkunamarkiisin asennusohje
- Omega Fasad Asennusohje
- Ikkunamarkiisit
- Markiisikankaiden värimallisto
- Somfy-moottorit ja -ohjauslaitteet

Liikemarkiisit

Liikemarkiisi antaa loistavan mainospaikan sekä suojan sateelle ja polttavalle auringolle. Tuotevalikoimaamme kuuluvat Tamarin markiisit. Alta voit tutustua useampaan Tamarin esitteeseen:

- Korimarkiisimallit
- Tamar markiisiesite
- Markiisikankaiden värimallisto

Pergolamarkiisit

Pergolamarkiisit muuttavat erikokoiset terassit, parvekkeet ja kuistit viihdyttäviksi oleskelutiloiksi. Pergoloita käytetään myös mm. viherhuoneissa. Tuotevalikoimaamme kuuluvat Tamarin markiisit. Alta voit tutustua useampaan Tamarin esitteeseen:

- Korimarkiisimallit
- Tamar markiisiesite
- Markiisikankaiden värimallisto